Кандидатот за градоначалник на општина Бутел, Дарко Костовски преку видео објавено на својот Фејсбук профил објави сландал поврзан со средното училиште Арсени Јовков во Скопје Север.

-СКАНДАЛ ДО СКАНДАЛ ❗️

Во дворот на средното училиште Арсени Јовков во Скопје Север, Велимир Смилевски и Петре Шилегов дозволиле некој да гради перална и да развива приватни бизниси додека во ова населено место нема едно асално детско катче каде што најмалите ќе можат да го поминуваат своето време.

Овој начин на неодговорно и недомакинско работење после 17ти ќе биде минато.

#ПромениВоОпштинаБутел✅

#ПОБЕДУВАМЕ7️, стои во неговиот пост на Фејсбук.