– Ме контактираа околу 8000 луѓе кои работат на крузери. Ги повикале назад на работа, но им барале да бидат вакцинирани,а вакцини нема. Плус 30 илјади луѓе од угостителскиот сектор од утре нема да одат на рабиота, ќе видите каде тераме во моментот и здраствено и економски, изјави Лефков.

Погледнете ја целата емисија.