Овој македонски навивач на нашите фудбалери стана ХИТ на интернет!

Тој практично го дупна тапанот за Македонија и продолжи да чука на пукнатиот тапан.

Ова е искрена и вистинска поддршка за црвено-жолтите.

БРАВО МАЈСТОРЕ!