– А, коалицијата која ја имаме со господинот Села и Гаши, за која Заев изрече безброј навреди, ќе го победи овој пат, бидејќи ние го сакаме нашиот народ и нашата Македонија. Ќе ја заштитиме Македонија од криминалците и ќе ве поразиме!, порача Мицкоски.

Нивото на вечерашната дебата покажа дека не сме сите исти. А, коалицијата која ја имаме со господинот Села и Гаши, за која Заев изрече безброј навреди, ќе го победи овој пат, бидејќи ние го сакаме нашиот народ и нашата Македонија.

Ќе ја заштитиме Македонија од криминалците и ќе ве поразиме!

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, September 20, 2021