Видеото од македонскиот навивач кој чукаше на дупнат тапан стана вирално на социјалните мрежи. Потоа беше виден како продолжи да чука на тапанот и низ стариот дел од градот Букурешт каде беа нашите навивачи.
Конечно ќе може да се тргне од дупнатиот тапан, веднаш откако се врати во Македонија доби нов.