Доцна попладнево избувна пожар во скопската населба Ново Лисиче, на улицата „Божин Николов“. Станува збор за запалено стрниште, а пламенот се доближил до куќите во населбата, јавија загрижените жители од населбата.

видео: Слободна ТВ