Пожар избувна попладнево во скопското село Побожје во општина Чучер Сандево и во тек е акција за негово гасење, пренесува Телма.

Противпожарни екипи се на терен, а во пожарот зафатени се две куќи кои се лепенки и дополнителен проблем на пожарникарите прави недостатокот на вода во селото.