Попладнево во центарот на Скопје на најпрометниот булевар „Партизански Одреди“ дошло до физички напад на лице .

Напаѓачот како што може да се види на видеото ја оставил колата во првата лента на булеварот и претрчал од другата страна преку две поли ленти за да се пресмета со непознатото лице.

Засега причината за нападот е непозната.