Погледнете го најновото издание на Еспресо со Златев и Боцевски.

Во неа зборувавме за актуелните состојби по вчерашните избори во Европскиот парламент каде подем доживеаа крајните десни партии. Што значи тоа за Македонија? Златев и Боцевски со сопствена анализа.