Сега, се чини дека нивната дрскост ги надмина и досегашните потези. Дрвата кои се сечеа денес не биле ниту стари, ниту оштетени. Нивниот единствен “грев“ е дека го криеле билбордот на кој е закачена фотографија од актуелниот градоначалник и кандидат за уште еден мандат од СДСМ, Филип Темелковски.

На видеото кое се појави на социјалните мрежи можете убаво да видите за што станува збор: