Дел од „Ацо Караманов“, дел од „Караорман“, „Периша Савелиќ“, „Ловќенска“ -подулици 3,5,7 ,9 и дел од „Загребска“, вклучително ЈЗУ Болница Козле, претседателските вили и сите дипломатски претставништа на наведените улици, соопштија од ЈП „Водовод и Канализација“.

Како што додаваат водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите.