Тој зборува за јавните набавки во Општина Аеродром и како е актуелната политичка ситуација во оваа општина.

Емисијата може да ја погледнете во продолжение.

 

Утро со Златев

ЈАВНИТЕ НАБАВКИ ЦВЕТААТ ВО АЕРДРОМ, СЕ НАБАВУВА ПО ЦЕНИ ЧЕТИРИ ПАТИ ПОВИСОКИ ОД ПАЗАРНИТЕ
ГОСТИН: ДЕЈАН МИТЕВСКИ, ПРЕТЕДАТЕЛ НА ОК ВМРО=ДПМНЕ АЕРОДРОМ.

Posted by Радио Лидер on Sunday, April 25, 2021