Имено таа е последна точка од денешната 39 собраниска седница од која се останати уште 24 точки.

Зијадин Села, Африм Гаши, Хусни Исмаили, Сурија Рашиди, Халил Снопче се дел од пратеничката група кои бараат интерпелација за Спасовски .