Изјава на Министерот за здравство Венко Филипче и заменикот Илир Хасани.

Следете во ЖИВО во продолжение:

Drejtpërdrejt: Deklaratë e ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe dhe zëvendësministrit Ilir Hasani

Drejtpërdrejt: Deklaratë e ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe dhe zëvendësministrit Ilir Hasani

Posted by Alsat-M on Monday, April 26, 2021