Митингот ќе биде кај градскиот трговски центар – ГТЦ, на истиот ќе се обрати претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р Христијан Мицкоски.

Вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ од Кочани, можете да го следите во живо.