Денес од 18:15 часот следете го моето гостување на ТВ Алфа во емисијата „ Што не е јасно?“. Ќе разговараме за денешното соочување со Зоран Заев во судот, за сите лаги на власта, корупцијата, криминалот, рекетирањето на фирми и бизнисмени и се она што е актуелно во Македонија. Следете!, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски на Фејсбук.