Денешната тема е насловена „Како да станете опасен“ и се зборува за спортот, издржливоста и слично.

Емисијата може да погледнете во продолжение.

Живот 2.0

КАКО ДА СТАНЕТЕ ОПАСЕН?
СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН: НИНО САБОТКОВСКИ.

Posted by Радио Лидер on Thursday, April 29, 2021