Скандали и афери ги тресат Министерството за одбрана и армијата, професори и активисти плаќани од државата да фалат партиски активности, дали Талат Џафери е закана за националната безбедност.

Погледнете го во живо најновото издание на емисијата „Филибастер“ во која гостин е пратеникот Драган Ковачки: