Колку Македонија ги исполнува европските услови и критериуми, кога Бугарија ќе ја крене рампата за преговори со ЕУ, дали местото на Македонија е во ЕУ, а не во Европската втора лига, разговараме со Стефан Андоновски, меѓународен секретар на ВМРО-ДПМНЕ во денешното издание на „Филибастер“.