Во емисијата Живот 2.0, Коко и Дени ќе споделат со вас совети за да ја живеете најдобрата верзија од вашиот живот!

Нивното мото е „исперете си го паметот од сите негативности“!

Вечерашната емисија може да ја погледнете ТУКА.