Железничкиот сообраќај во моментов е во прекин, а закочен е и сообраќајот во овој град бидејќи возот го има блокирано преминот кај Нов мост.

Екипи на СВР Велес се на терен и вршат увид на местото на настанот. Подетални информации очекуваме во текот на денот.