На излез од населбата 11 Октомври кај надвозник загинал маж на возраст околу педесет години откако во него удри возот кој се сообраќал на релација Скопје-Битола информира МИА.

Лицето веднаш починало на самото место на несреќата. Смртта била констатирана од лекар од Итната медицинска помош во Скопје, а на терен полицијата ги истражувала причините за како дошло до оваа трагедија.