Вчера во 13.00 часот во Полициската станица Карпош, од Јавна установа за згрижување деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник, 13-годишниот И.И., извести МВР.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.