📌 Во 18:30 часот следете ја емисијата ,,Само Интервју” на Канал 5 ТВ. Ќе зборувам отворено на сите актуелни теми, за локалните избори 🗳️, криминалните тендери и корупцијата како и за сите лоши политики на власта, капитулантскиот однос спрема Бугарија и националните предавства. Следете!, напиша Николоски