ЕВН известува дека денеска, од 06:30 до 10:30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од с. Стајковци, поточно улиците со броевите: 11, 18, 54, 56, 58 и 60, во Општина Гази Баба.

Електричната енергија ќе биде прекината поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа.