Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– од 9 до 12 часот дел од с. Горно Оризари (општина Бутел);

– од 9 до 14 часот објектите на ЈП „Паркови и зеленило“ и Кајакарскиот клуб во Градскиот парк (општина Центар).