Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот имаат објектите на Фершпед, Детоил, Газела и Супер Тинекс во населба Маџари.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на затворач ф-150мм на улица „Перо Наков“