Како да демантираш нешто, кога си фатен ко грк во апс? Никако. Ама Џабир проба.

Ова го прашува јавно ТВ водителот Богдан Илиевски алијас Бетмен Велит откако вчера откри дека порталот Фронтлајн споделува спонзорирани лажни вести во кои шири лаги за ВМРО-ДПМНЕ.

Илиевски реагира на демантот на Фронтлајн во кој се вели дека е злоупотребен службениот број на порталот за ширење лажни вести.

Бетмен ја кажува процедурата за користење на бројот на Фронтлајн за спонзорирани вести на Фејсбук и непобитно докажува дека Фронтлајн на Џабир Дерала стои зад црната кампања со лажни вести за ВМРО-ДПМНЕ која се води преку профилот „Мицко Кочи”.

Како да демантираш нешто, кога си фатен ко грк во апс? Никако. Ама Џабир проба 🙂
Па каже… „Ја осудуваме злоупотребата на телефонскиот редакциски број на Фронтлајн и ја сметаме за крајно тенденциозна и манипулативна“
Види баце, за да регистрираш број на фејсбук, како што е регисстриран вашиот редакциски број на сметката за спонзорирање партиска црна кампања на СДСМ, фејбук ти праќа ПОРАКА за верификација, ти праќа КОД, кој го внесуваш и со кој го врзуваш телефонскиот број за одредена корисничка сметка на фејсбук 🙂 Во вашиот случај врзан за профилот Мицко Кочи со кој плаќате ЦРНА КАМПАЊА а ла СДСМ на фејсбук, притоа со лажни вести 🙂
Како да ти кажам, чим вашиот број е на тој буст-акаунт, YOU ARE BUSTED, FUCKERZ :)) Мада да, боље да пробаш да демантираш ко Анѓушев, него да ќутиш ко Филипче :)) (боље ќе се осеќаш де, не дека нешто ќе смени).
МИ-ЗЕ-РИ-ЈА, пишува Илиевски.