Како што наведува, Гарванлиев е во опасност да падне во немилост кај своите сограѓани, поради тоа што јавно кажал дека се осеќа како Бугарин и има бугарски пасош.

Прочитајте го целиот статус во прилог:

Васил Гарванлиев, който трябва да представлява Северна Македония на конкурса “Евровизия”, е заплашен да бъде низвергнат…

Posted by Слави Т. Трифонов on Thursday, March 18, 2021