Лиде Лиде, жената која стана вистински хит на социјалните мрежи откако почна пандемијата со коронавирусот, а со тоа и секојдневните прес-конференции на Венко Филипче, денеска конечно успеа да го запознае својот идол.

Таа е позната во јавноста како онаа која коментираше на речиси сите објави на Министерот, а во своите коментари кои беа и повеќе од љубовни, често инсистираше и на лична средба со него.

Kонечно успеав да го сретнам 🥰

Posted by Ретро Лиде on Friday, March 19, 2021

Министерот Филипче во една прилика веќе истакна, дека штом заврши пандемијата, тие ќе одат на кафе.