– Нема да дозволиме така да не пишат во било кој дневник или документ. Секта од первертити и згрешени која владее без контрола! Берете памет!, порача Тасевски.

Да му кажеме гласно на скотон министер, ние сме мајки и татковци, а не родител 1 и родител 2.
Нема да дозволиме така да…

Posted by Sasho Tasevski on Wednesday, May 12, 2021