– Уште ќе молчите или ќе одговорите дали комбето во кое е фатена дрогата вчера е на фирма поврзана со Трајче Заев и Бобан Заев? Кратко и јасно ДА или НЕ? Не боли одговорот, ама значи десетина години затвор, пишува Арсовски на Фејсбук.

 

Уште ќе молчите или ќе одговорите дали комбето во кое е фатена дрогата вчера е на фирма поврзана со Трајче Заев и Бобан Заев?
Кратко и јасно ДА или НЕ?
Не боли одговорот, ама значи десетина години затвор 🤔

Posted by Dimsa Arsovski on Saturday, April 10, 2021