Веб сајтот пишува дека Филипче и Заев денеска шетале со мотори низ Македонија.

– Додека филипче и Заев крстарат пред Министерството за здравство се одржа протест под мотото „Да го измиеме срамот на Филипче“. Ниту ресорниот министер, ниту премиерот ги слушнаа нивните пораки, бидејќи тие денешниот ден си го искористија за своето луксузно хоби, пишува Курир.