пишува: АНТОНИО МИЛОШОСКИ

📌 Дали во периодот октомври-декември 2020 г. началникот во МВР за меѓународна соработка и Интерпол, Рефик Ќерими, остварил една или повеќе средби со мафијашот Седат Пекер, по кого токму Интерпол трага со потерница?
👉Од помош на оваа тема би можеле да бидат документите кои за меѓународниот мафијаш Седат Пекер ги води и Агенцијата за национална безбедност?

⚠️Бидејќи во јавноста има голем интерес околу тоа кој од повисоките структури во МВР бил запознаен со издавањето на 214…

Posted by Antonio Miloshoski on Tuesday, May 11, 2021