ЈП “Водовод и канализација“- Скопје известува дека поради дефект на водоводна приклучна цевка Ф ¾“ на улица Карл Хрон 66 со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од следните улици : Карл Хрон,Карл Либнехт,Анри Барбис и Темко Попов.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.