Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 30.06.2023 година ( Петок ) во периодот од 08.00 до 10.00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на ул. Хо Ши Мин од бр.246 до бр. 266 во Бутел 1 .( општина Бутел).