-од 07:30 до 09:30 часот, корисниците од ул. Жан Жорес, ул. Јордан Поп Јордан, ул. Петре Филиповски Гарката, ул. Ордан Пиперката, мал дел од ул.Благоја Стефковски, мал дел од ул. Маџари. (општина Гази Баба)

-од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од нас. Лисиче, дел од ТЦ Лисиче (околу маркет Елида), ул. Димитар Туриманџовски. (општина Аеродром)

-од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Орце Николов 125, 127, 129, дел од ул. Костурски Херои. (општина Центар)

-од 08:30 до 14:00 часот, корисниците на дел од с. Долно Соње. (општина Сопиште)

-од 08:40 до 11:00 часот, корисниците од с.Волково ул.: 3, 11, 13, 15, 17, 55, 59, 61, 63, 65, 67, 69, 71, 73, 79, 100 и фирмата Ажур. (општина Ѓ. Петров)

-од 12:40 до 14:30 часот, корисниците од с. Волково сред село ул.81, 89 и 91 како и околните улички . (општина Ѓ. Петров)

-од 13:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Иван Хаџиниколов, од куќните броеви 75-87 околу НЛБ Тутунска Банка. (општина Кисела Вода)

-од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Љубин. (општина Сарај)

-од 08:30 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул. Корушка, ул. Вангел Дину и ул. Иван Цанкар. (општина Карпош)