Тој на своја сметка се пошегува и истакна дека 48 години сепак не биле исто што и 20 години.

Димитров преку својот Фејсбук профил упати голема благодарност до тимот на Универзитетската клиника „Тоарилуц“ што се погрижиле него.

🙏 Огромна благодарност до хирурзите, анестезиолозите, медицинските сестри, болничарите и целиот прекрасен и посветен тим…

Posted by Nikola Dimitrov on Friday, August 13, 2021