Директорот на скопската зоолошка, Ѓорѓи Галетановски – Чомбе смета дека на претстојните локални избори опозициската ВМРО-ДПМНЕ ќе освои повеќе градоначалници од СДСМ.

Тој неговиот став го изрази преку Фејсбук анкета каде на прашањето „Кој ќе освои повеќе градоначалници на локалните избори“ тој јасно изрази поддршка за Мицкоски.

Одговорот на анкетата може да го погледнете во продолжение.