Владимир Милчин кој беше ден од најсилните поддржувачи на Шарената револуција,  сега со остри критики за состојбата во која се наоѓа македонското општество. Тој на социјалните медиуми коментира  за последните настани во врска со престрелката и убиството во Бутел.

NARCOS – Columbia и NARCOS – Mexico на Netflix. Серијата ја разголува папочната врска меѓу гангстерските кланови и корумпираната полиција под менторство на корумпираните политичари. Ова криминално трио фалсификува избори… Звучи познато?

Пасошите на Република Македонија во рацете на гангстерите од едниот од двата црногорски клана кажува многу за тоа каде сме денес и до каде сме потонале. Дното е на повидок…

Белградско VREME од 6 мај: Шта показује хапшење воѓа “Кавачког” клана – напис во секцијата “Кумови” и кланови, пишува Милчин

 

NARCOS – Columbia и NARCOS – Mexico на Netflix. Серијата ја разголува папочната врска меѓу гангстерските кланови и…

Posted by Владимир Милчин on Thursday, May 13, 2021