Четвртфинални парови:

Шкендија – Струга Трим Љум
Пелистер – Вардар
Силекс – Брегалница Штип
Македонија Ѓорче Петров – Шкупи
Оваа среда беа закажани четири меча во терминот од 13:00 часот. Тие се преместени и ќе се одиграат на први декември.