Станува збор за кинеските вакцини.

-Преку нашиот амбасадор во Абу Даби, денеска ќе пристигнат 2000 кинески вакцини. Ќе пристигнат во Софија. Веќе го организиравме транспортот, возилото е веќе на софискиот аеродром, рече Филипче.