Дали сите се исликавте, за да можеме да заспиеме? Некогаш ова беше интимно нешто ама…, е еден од коментарите.

Можеби највпечатлив од речиси 500 коментари на неговата објава е : -Не се станува за џабе директор на агенција за спорт и млади,ќе гласаш и со две раце ако треба.

✊ Го остварив своето право и гласав на првите директни, внатрепартиски избори за претседател на СДСМ!

✅ СДСМ победува и…

Posted by Naumce Mojsoski on Sunday, March 21, 2021

Секако, неминовни се споредбите со системот во Северна Кореја. Бројни се оние кои порачуваат оти доста се трошат народни пари.

Граѓаните со потсмев го прашуваат Мојсоски за кој кандидат гласал, некој дури и забележува дека носи скапо палто, а се констатира и дека изборна кражба се подготвува.