ВМРО-ДПМНЕ вечер во Скопје ќе одржи протест за промени преку кој повторно ќе испорача барање за одржување предвремени парламентарни избори.

Битолчани и охриѓани денеска се упатија на протестот пред Влада.

-Ова е заедничка битка за нашата Македонија, за твојата и иднината на твоите деца.

ПРЕМНОГУ Е! ПРОТЕСТ ЗА ПРОМЕНИ.

Заедно, здружено, одлучно, за нашата Македонија.

Почетокот на крај на понижувањето – крај распродажбата на се што е македонско, крај на економската катастрофа !
Пред Влада 20:00 часот

#ПремногуЕ #ПротестЗаПромени 🇲🇰 – велат организаторите.