Фудбалската федерација на Македонија се пофали со новиот брендиран автобус со кој ќе се превезуваат нашите репрезентативци. На автобусот доминираат боите на македонското знаме, тука се и амблемот на ФФМ и рисот, кој е прекар на играчите, а испишана е и познатата парола: „Сега е наше време“.

Утре е време за прва победа во квалификациите за СП.