Имено, на слика која јасно се гледа дека е сликана во Дебар Маало, во близина на Универзална Сала, а истите се дел од Општина Центар, службите на градот се пофалиле дека снегот токму на таа фотографија се чисти во општината Карпош!

Погледнете за што станува збор: