Порталот Експрес јавува дека се работи за експлозијата на трафостаница на ЕВН.

Експлозијата доцна вечерва ги разбудила жителите на Железара.

Првичните информации се дека нема жртви, а информации за пречинетата материјална штета се очекуваат за утре.

Целото видео на Експрес:

ЕЛЕМ експлозија Железара

ЕЛЕМ експлозија Железара

Posted by Expres Њуз mk on Sunday, March 21, 2021