-Денес бев на промоција на книгата „Правна заштита на македонското културно наследство (огледи за протекторската свест во постсоцијалистичкиот период)“ од Јован Ристов.
Книгата е сублимат на дел од активностите на Јован Ристов во МНК „Син Штит“ излагања и предавања кои ги одржал во период од 2013 до 2018 година. Уредник на книгата е проф. д-р. Даворин Трпески, а промотор м-р Александар Јорданоски, пишува Котлар во фејсбук статусот.

Исто така Наташа Котлар додава дека како градоначалник посветено ќе работам на збогатување и унапредување на културната понуда на општина Центар

 

Денес бев на промоција на книгата „Правна заштита на македонското културно наследство (огледи за протекторската свест во…

Posted by Наташа Котлар/Natasa Kotlar on Wednesday, September 29, 2021