– Го сакам КАМ во поштенско сандаче!!! Јадиме здрава храна… Семката ваша!!!
Ројал микс со глушец. 🤮🤮🤮

Кај да го пријавам ова?, напиша Чулакоски и објави и фотографии од производот.

Тој ги повика Владата, вицепремиерот Љупчо Николовски, Агенцијата за храна и ветеринарство, Кам маркет, Националната канцеларија за заштита на потрошувачите како и македонските новинари да го истражат случајот.

Го сакам КАМ во поштенско сандаче!!! Јадиме здрава храна… Семката ваша!!!
Ројал микс со глушец. 🤮🤮🤮

Кај да го…

Posted by Ivan Culakoski on Sunday, April 4, 2021

Според декларацијата, производот е пакуван во Србија, а увозник е Кам маркети.