Нејасно е како козите се нашле таму и како успеале да се искачат но од порталот се прашуваа дали планираат некој немил настан или само се фотографираат.

Која и да е причината, ова е недозволиво за една здравствена установа. Фотографијата е одраз на негрижата кон здравствениот систем во Македонија и општата незаинтересираност за инвестирање во здравството.